Loc de joaca pentru cei mici

Exploreaza lumea minunata a jocului la Magic Land!

Un loc de joaca magic si ideal pentru copii

Bine ai venit la Magic Land – locul unde distractia prinde viata si zambetele copiilor stralucesc mai luminos ca niciodata! Situat in inima orasului Craiova, Magic Land este destinatia ideala pentru aventurile copiilor si petrecerile lor de neuitat.

Aniversari

La Magic Land, sarbatorim aniversarile cu bucurie, culoare si magie, oferind copiilor amintiri de pretuit pentru totdeauna!

Serbari de neuitat

Serbarile de neuitat sunt momente magice in care bucuria si emotiile se imbina pentru a crea amintiri pentru o viata intreaga.

Distractie cat cuprinde

La Magic Land, fiecare zi este o sarbatoare a distractiei, unde copiii se pot bucura de jocuri, tobogane si multe alte activitati captivante.

Loc de joaca pentru copii

In locul nostru de joaca fermecat, micutii descopera un paradis al jocurilor si al explorarii. Cu tobogane colorate, leagane zglobii si labirinturi fermecate, fiecare colt ascunde o surpriza plina de bucurie. De la cei mai mici cautatori de aventuri la cei mai curajosi capitani ai imaginatiei, toti gasesc aici un colt de vis pentru a-si dezvolta creativitatea si a-si face noi prieteni.

Aniversari si serbari memorabile

Si pentru ca la Magic Land fiecare zi este o sarbatoare, suntem aici sa iti transformam evenimentul special intr-o experienta magica. Cu decoratiuni de petreceri tematice, animatori jucausi si o gama larga de optiuni personalizate, aniversarile si serbarile devin momente memorabile pentru micutii nostri eroi si pentru cei dragi lor.

Asadar, paseste in universul fermecat al Magic Land si fii gata sa fii purtat de valul distractiei si al bucuriei alaturi de cei mici. Aici, fiecare zi este o aventura, iar fiecare moment este o poveste de neuitat!

Magic Land este locul unde fiecare zi devine o poveste noua, iar fiecare copil devine eroul sau intr-un univers plin de surprize si amintiri de pretuit.

Instantanee din taramul magic

Preturi Magic Land

Locatie Loc de Joaca Magic Land

Ne puteti urmari si pe retelele sociale

Urmariti-ne pe paginile noastre de Social Media pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente evenimente, oferte si momente speciale de la Magic Land.

Ne poti contacta si prin formularul de mai jos