Sala de evenimente

Sala noastra de evenimente este locul ideal pentru petreceri de aniversare, intalniri festive sau orice alt eveniment special pe care doriti sa-l sarbatoriti intr-un mod unic si memorabil.

Despre evenimente in locatia noastra

Divine Ballroom este o sala de evenimente noua, cu o capacitate de 150 locuri, conditii deosebite precum si o priveliste incantatoare!

Decorul deosebit, precum si stilul amenajarilor fac din Divine Ballroom locul ideal pentru a serba evenimentele importante din viata dumneavoastra precum nunti, botezuri, aniversari sau reuniuni de clasa.

Cu o priveliste incantatoare, spatiu generos si personal profesionist, Divine Ballroom promite tuturor clientilor evenimente de neuitat!

Rezervari si informatii la numarul afisat mai jos

Priveliste incantatoare

Cu o atmosfera deosebit de fermecatoare si o priveliste panoramica ce te incanta la fiecare pas, Divine Balroom este alegerea perfecta pentru evenimentele tale speciale.

Spatiu generos

Fie ca este vorba despre nunti, petreceri private sau evenimente corporate, te invitam sa descoperi magia si frumusetea acestui spatiu unic, unde fiecare detaliu este gandit pentru a transforma momentele tale in amintiri divine.

Decor autentic

Decorul autentic al Divine Balroom te poarta intr-o calatorie prin istorie si eleganta, cu elemente care imbina armonios traditia cu modernul.

Galerie foto locatie

Locatie Divine Ballroom

Ne puteti urmari si pe retelele sociale

Urmariti-ne pe paginile noastre de Social Media pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente evenimente, oferte si momente speciale de la Magic Land.

Ne poti contacta si prin formularul de mai jos